16 WILDE AANBIEDINGEN [-60%] 🥵🤑

ZOMERUITVERKOOP EINDIGT BINNENKORT!

00 00 00

Zomeruitverkoop | Bespaar tot +75%

Watery

De volgende verkoop-, handels- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van goederen op Watery.

https://www.watery.nl/ is eigendom van Watery ApS

CVR-nr.: 39718626
Watery ApS
Langmarksvej 34, C2
8700 Horsens
Telefoonnummer:+31 85 888 4757
E-mail: support@watery.nl

Alle overeenkomsten zijn in het dansk.

Het herroepingsrecht geldt voor particuliere consumenten die winkelen via watery.nl. Het recht op annulering geldt niet voor bedrijven of overheidsbedrijven en -instellingen etc.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om bij ons te kunnen winkelen. Als je jonger bent dan 18, moet je toestemming hebben van een ouder of voogd.

Betaling

Betaling voor goederen besteld op Watery.nl kan online worden gedaan met de volgende betaalmethoden:

- Creditcard
- Klarna
- Bancontact
- iDeal
- PayPal


Wanneer je bestelt via bovenstaande betaalmethoden, worden je gegevens versleuteld (SSL-verbinding) en verzonden via Quickpay. Dit betekent dat je informatie niet door buitenstaanders kan worden gelezen.

Als je met een elektronische betaalkaart betaalt, wordt het bedrag pas afgeschreven als de goederen zijn verzonden.

Betaling met Klarna:
Klarna biedt flexibele betalingsmogelijkheden, zodat je nu kunt kopen en op een manier kunt betalen die bij je past. Houd er rekening mee dat betalingen binnen de afgesproken termijnen moeten worden gedaan om kosten of rente te voorkomen.

Als je je bestelling via Klarna hebt betaald en het product wilt retourneren, houd er dan rekening mee dat de betalingsdeadlines van Klarna nog steeds van toepassing zijn. Dit betekent dat je je betalingen aan Klarna moet blijven doen totdat de retourzending is verwerkt en je factuur is aangepast. Om extra kosten of rente te vermijden, raden we je aan je betalingsplan bij Klarna nauwkeurig te volgen. Als je vragen hebt over je betalingen, neem dan direct contact op met Klarna.

Producten

Zorgvuldig gekozen producten:

Bij Watery.nl richten we ons op het hebben van de grootste en beste selectie. Dit betekent dat de producten op onze webshop grondig zijn onderzocht en getest.

Bovendien zijn de meeste van onze producten kort na bestelling klaar voor verzending, omdat we de producten in één magazijn hebben.

Eigen producten:
Omdat Watery.nl een erkende leverancier van waterbenodigdheden is geworden, hebben we onze selectie uitgebreid met onze eigen Watery-producten.

Dit zijn producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Alle producten zijn gebaseerd op uitvoerige tests en aandacht voor detail.

Speciale producten:

Naast ons reguliere assortiment dat binnen 2-4 hverdage geleverd kan worden, hebben we ook speciale producten met een langere levertijd.

De levertijd staat vermeld in de productbeschrijving.

Prijzen

Onze prijzen:

Alle prijzen op Watery.nl zijn in € en zijn inkl. 25% dansk moms. 

Daarnaast hebben we dynamische prijzen, wat betekent dat onze prijzen veranderen op basis van verschillende parameters. Daarom kunnen we er geen rekening mee houden dat de prijs van een product is veranderd nadat een aankoop is gedaan.

Als een prijs duidelijk onjuist is en je dit redelijkerwijs had moeten beseffen, zijn we niet verplicht om het betreffende product tegen de onjuiste prijs te leveren.

Als een product geen prijs heeft of de prijs is gelijk aan "0", dan kan het niet worden besteld

Kortingscodes/Bonnen/Cadeaubonnen

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle virtuele en/of fysieke kortingscodes en vouchers.

- Kan niet worden gebruikt op reeds afgeprijsde producten, tenzij anders vermeld.

- Kan niet worden gecombineerd, ongeacht of het bijvoorbeeld een kortingscode en een voucher is.

- Clubcodes kunnen niet worden gebruikt op afgeprijsde producten of in combinatie met andere codes.

Alle soorten codes moeten worden ingevoerd in het voucherveld in de winkelwagen - als een code niet is ingevoerd op het moment van aankoop, kan deze achteraf niet worden toegevoegd.

Kortingscodes:

De meeste kortingscodes voor Watery.nl zijn tijdsgebonden, als de ingestelde tijdslimiet wordt overschreden, kan de kortingscode niet worden gebruikt.

Bonnen:

Alle vouchers uitgegeven door Watery.nl zijn 1 jaar geldig en verlopen precies 1 jaar na de datum van uitgifte.

Cadeaubonnen:

Alle cadeaubonnen uitgegeven door Watery.nl zijn 2 jaar geldig en verlopen precies 2 jaar na de datum van uitgifte.

Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt in combinatie met afgeprijsde artikelen.

Wanneer je bestelt

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op Watery.nl, ontvang je automatisch een orderbevestiging en een overzicht van je bestelling via e-mail. Daarna wordt de bestelling verwerkt - wanneer je bestelling is ingepakt en verzonden, ontvang je ook een verzendbevestiging.

Zodra de bestelling is verzonden, is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen of de bestelling te annuleren

Voorbestellingen

In het geval van voorbestellingen behouden we ons het recht voor om de standaard levertijd van 1-2 dagen niet te hanteren, de werkelijke leverdatum wordt duidelijk vermeld bij de informatie over het betreffende product. Dit kan in de titel van het product zijn of verder op de pagina in de productomschrijving.

Annulering/retournering van vooruitbestellingen is mogelijk tot 30 dagen na de leveringsdatum, d.w.z. vanaf de datum waarop je de bestelling fysiek hebt ontvangen. Dit geldt als het artikel zich in dezelfde originele staat en verpakking bevindt als bij ontvangst.

Het is dus mogelijk om de bestelling te annuleren als je tijdens de wachttijd van gedachten verandert.

Voor vooruitbestellingen kan betaling vóór verzending van de bestelling vereist zijn als de betalingstermijn niet actief kan worden verlengd, bijvoorbeeld vanwege een late leverdatum.

Andere artikelen die in verband met een vooruitbesteld artikel worden besteld, worden pas verzonden op het moment dat het vooruitbestelde artikel wordt verzonden. Als je iets anders wilt, moet je betalen voor verzending, dat doe je hier. je kunt dit aanvragen door contact met ons op te nemen op:

- E-mail: support@watery.nl
- Live chat
- Telefoonnummer: +31 85 888 4757

Bestelling annuleren

Bestellingen die nog niet zijn verzonden, kunnen op een van de volgende manieren worden geannuleerd:

- Bel ons ondersteuningsteam op +31 85 888 4757

- Schrijf een e-mail naar support@watery.nl

- Schrijf ons via de chat

Levering

Watery.nl levert op alle weekdagen bij bestellingen die voor 16:00 zijn geplaatst. In uitzonderlijke gevallen worden afgeronde bestellingen tot 22:00 uur ingepakt voor levering via DHL pakketwinkel.

DHL:

Wij leveren alle dagen van de week, behalve op zaterdag. Bestellingen worden doorgaans binnen 2-4 dagen geleverd.

POSTNL:

We leveren op alle werkdagen van de week. Bestellingen worden doorgaans binnen 2-4 dagen geleverd.

Speciale producten:

De meeste van onze producten worden binnen 3-5 werkdagen geleverd, maar we hebben enkele artikelen waarvoor de levertijd langer is. Dit staat vermeld in de producttekst.

In deze situatie hebben we producten met tryk en enkel producten met styrke gezien.

Problemen met de levering?

Neem contact met ons op via:

- Telefoonnummer: +31 85 888 4757

- E-mail: support@watery.nl

- Via de chat van

weekdagen: 8-22 uur.

zaterdag: 10-16 uur

zondag: 14-22 uur

We verzenden bestellingen altijd op volgorde van binnenkomst. Tijdens de uitverkoop, verjaardagen of andere speciale gelegenheden kan er een langere levertijd zijn. Dit wordt op de site vermeld.

We leveren voornamelijk aan Denemarken, maar kunnen ook gemakkelijk naar de rest van de EU verzenden, behalve naar Groenland en de Faeröer Eilanden. Voor leveringen naar andere landen dan Denemarken varieert de verzendprijs afhankelijk van het gekozen land.

Verzendkosten

Wij maken gebruik van zowel DHL als POSTNL als verzendmaatschappij om uw bestelling te verzenden.

DHL:

- 6€ voor pakkeshop

- 6€ voor hjemmelevering

POSTNL:

- 6€ voor pakkeshop

Als je voor meer dan 69€ bestelt, krijg je gratis verzending naar een ophaalpunt.

Als je je bestelling gratis wilt ontvangen, kan dat ook. Je bestelling kan worden uitgevoerd op ons adres in Horsens, waar we onze showroom en lager hebben.

(Langmarksvej 34 C2, 8700 Horsens)

Volgen en traceren:

Zodra je bestelling is ingepakt en verzonden, ontvang je direct een trackingnummer. Zo kun je de route van je pakket van ons magazijn naar de afgesproken afleverlocatie volgen

365 dagen retour- en omruilbeleid

Als het artikel 100% nieuw is, in de originele verpakking en in onbeschadigde staat, kun je het tot 365 dagen na levering retourneren of ruilen. Bovendien mag er niet op de verpakking zijn geschreven, geplakt of iets dergelijks.

Als we vaststellen dat het artikel naar rook, schimmel of schimmel ruikt, vochtig of anderszins beschadigd is, kunnen we het artikel niet als retourzending accepteren. Als de klant het artikel teruggestuurd wil hebben, moet de klant zelf betalen voor het terugsturen van het artikel.

365 dagen retourbeleid:

0-30 dagen na ontvangst van het pakket is het mogelijk om een volledige terugbetaling van het orderbedrag te krijgen, naast de retourverzendkosten of een omruiling. We moeten het pakket binnen 30 dagen na ontvangst ontvangen.

Gratis geschenk: moet samen met de artikelen die je wilt retourneren, worden geretourneerd, anders wordt de normale prijs van het geschenk van de terugbetaling afgetrokken.

Na de eerste 30 dagen heb je tot 365 dagen de tijd om een tegoedbon of omruiling te ontvangen.

Verzendkosten en verantwoordelijkheid:

Bij een gewone retourzending (die geld terug wil) betaalt de klant de portokosten van 45,-. Dit wordt automatisch in mindering gebracht op het bedrag van de restitutie.

Bovendien is de klant aansprakelijk als er schade of iets dergelijks optreedt tijdens het transport.

Als hetzelfde artikel wordt geruild voor een andere maat of kleur, betalen wij de verzendkosten die bij het ruilen horen.

Als het product dat wordt teruggestuurd als onderdeel van een pakket is gekocht, moet de gehele pakketoplossing worden teruggestuurd.

Het recht om goederen te retourneren heeft geen invloed op het wettelijke recht van de klant om de aankoop te annuleren. Zie hieronder.

Adres:

Alle retourzendingen, ongeacht de reden, moeten worden teruggestuurd naar het volgende adres:

Watery ApS
Langmarksvej 34, C2
8700 Horsens

Meer informatie over retourzendingen vind je hier.

Recht op annulering

Je hebt het recht om een aankoop zonder opgaaf van reden te annuleren binnen 14 dagen vanaf de dag dat je de goederen fysiek in bezit hebt genomen.

Je kunt de aankoop niet annuleren door te weigeren de goederen in ontvangst te nemen door ze niet op te halen/af te halen. Als dit gebeurt, krijg je de oorspronkelijke leveringsprijs niet terugbetaald.

Annulering van een deel van de aankoop

Als je meerdere artikelen bij ons hebt gekocht, heb je de mogelijkheid om een of meer artikelen te retourneren, zelfs als deze in één bestelling zijn gekocht.

Houd er rekening mee dat je de verzendkosten niet terugkrijgt als je een deel van je aankoop annuleert.

Geeft

Als je een onderdeel of je hele bestelling wilt retourneren, ga dan hier naar onze retourpagina.

Retourzendingen en verzendkosten:

Voor bestellingen binnen Denemarken kun je hier ons retoursysteem gebruiken.

Voor bestellingen buiten Denemarken worden de verzendkosten door de klant betaald.

De staat van het artikel wanneer je het retourneert

Als het artikel zijn waarde heeft verloren omdat je het op een andere manier hebt gebruikt dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van het artikel vast te stellen, kun je alleen een gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag krijgen. Het bedrag dat je terug kunt krijgen hangt af van de commerciële waarde van het artikel voor ons, en in sommige gevallen kan dit betekenen dat je alleen de verzendkosten terug kunt krijgen.

We raden je aan om het artikel in de originele verpakking te retourneren.

Als de originele verpakking ontbreekt, kan dit leiden tot een waardevermindering van het artikel. De verpakking van het product moet daarom in originele staat zijn en mag niet beschreven, afgeplakt of gescheurd zijn.

Terugbetaling van het aankoopbedrag

Als je je aankoop annuleert, krijg je je geld terug. Als het artikel is afgeschreven, brengen we het bedrag dat je verschuldigd bent in mindering.

We betalen alle betalingen die we van je hebben ontvangen terug, inclusief verzendkosten.

We betalen het geld terug via dezelfde betaalmethode die je voor de aankoop hebt gebruikt.

We kunnen betaling achterhouden totdat we de goederen hebben ontvangen, tenzij je ons een bewijs stuurt dat je de goederen hebt geretourneerd.

Adres:

Als je je aankoop annuleert, moet je je bestelling terugsturen naar het volgende adres:

Watery ApS
Langmarksvej 34, C2
8700 Horsens

Prijsmatch

Bij Watery.nl bieden we prijsmatching.

Dit betekent dat als je een identiek artikel op een webshop vindt dat goedkoper is dan het onze, wij de prijs kunnen matchen.

Je kunt hier meer lezen over hoe je prijsmatch kunt gebruiken en aan welke voorwaarden moet worden voldaan voordat we een prijsmatch kunnen aanbieden.

Reserveringen

Watery.nl maakt een voorbehoud voor typefouten, prijsfouten, uitverkochte artikelen, uitlopende artikelen en tekorten van leveranciers. Daarom behouden we ons het recht voor om een bestelling zonder verdere uitleg in te korten of volledig te weigeren.

Als een product geen prijs heeft of de prijs is gelijk aan "0", dan kan het niet worden besteld.

De productafbeeldingen en eigenschappen van een product zijn indicatief en daarom onder voorbehoud van mogelijke fouten. Het product dat bij de bestelling inbegrepen is, wordt vermeld in de productbeschrijving, ongeacht of er iets anders is afgebeeld in de productafbeeldingen.

Klachtrecht

Als je een product hebt gekocht, gelden de regels van de Deense Wet Verkoop van Goederen: Als consument heb je een klachtrecht van 24 maanden.

Als het product een defect heeft en je klaagt op tijd, dan heb je het recht om te vragen om reparatie of vervanging van het product.

Als het artikel niet gerepareerd kan worden, ruilen wij het om voor een nieuw artikel of sturen wij een creditnota voor een ander artikel.

Een defect is bijvoorbeeld een fabricage- of materiaalfout of onjuiste informatie over het product.

Als het product waarvoor wordt gereclameerd, als onderdeel van een pakket is gekocht, moet de gehele pakketoplossing worden teruggestuurd.

Aan de andere kant is gewone slijtage of schade die je zelf hebt veroorzaakt geen defect.

Als je een defect ontdekt, moet je binnen een redelijke termijn contact met ons opnemen en de aard van het defect uitleggen. Als je binnen 2 maanden nadat het defect is ontdekt een klacht indient, is dat altijd binnen een redelijke termijn.

Je kunt contact opnemen met watery.nl via support@watery.nl of +31 85 888 4757

Als de klacht terecht is, moet je het artikel retourneren via het retoursysteem hier.

Klachtenprocedure

Klachtenprocedure

Als je in eerste instantie als consument een klacht wilt indienen over je aankoop, neem dan contact met ons op via support@watery.nl. Als we er niet uitkomen, kun je een klacht sturen naar:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Als je in een ander EU-land woont dan Denemarken, kun je hier een klacht indienen bij het online klachtenportaal van de Europese Commissie - http://ec.europa.eu/odr "

Standaard annuleringsformulier

Aan:
Watery.nl
Langmarksvej 34, C2 8700
Horsens
support@watery.nl

Hierbij deel ik u mee dat ik gebruik wil maken van mijn herroepingsrecht met betrekking tot mijn koopovereenkomst voor de volgende goederen/diensten:

Besteld op:

Ontvangen op:

Naam consument:

Adres van de consument:

Handtekening van de consument: (alleen als de inhoud van het formulier op papier wordt verstrekt)

Datum:

🎁 De gratis cadeaus van vandaag

Je bent slecht €60 en 2 toegevoegd(e) product(en) verwijderd van een gratis wet/dry bag voor zwemkleding 😍

Gratis wet/dry bag voor zwemkleding

[GRATIS GESCHENK 1] Watery wet/dry care bag

Gratis anti-condens spray

[GRATIS GESCHENK 2] Watery anti-condens spray

Gratis waterdichte mobiele tas

[GRATIS GESCHENK 3] Watery waterdichte mobiele tas - Storm - Zwart

Gratis waterdichte bum bag

[GRATIS GESCHENK 4] Watery waterdichte bum bag - Talia - Blauw

Aanbevolen producten

Tot 32% van de mensen kopen deze

Sluiten
 • Zoek resultaten
 • Producten

Zoek resultaten

  Geen resultaten voor ''

  Contacteer klantendienst

  Bel ons

  85 888 4757

  Schrijf ons

  support@watery.nl

  Openingstijden

  Ma-vr: 08-22 / za-zo: 10-22

  Chat met ons

  In de rechterhoek